Filosofie

Bij ons staat de optimale geluids kwaliteit voor u als klant centraal. Dat betekent dat er tijd uitgetrokken moet worden om zorgvuldig het product te beluisteren in een luisterruimte die zoveel mogelijk lijkt op een doorsnee woonkamer. Daar kan  naar hartelust vergeleken  worden. Wat erg goed werkt is eigen muziek meenemen zodat hetgeen u hoort bekend is bij u, dit maakt de keus veel eenvoudiger.

de luisterruimte

We moeten natuurlijk niet vergeten dat HiFi een hoby is die door iedereen verschillend ervaren wordt. De ��n zal een spektaculaire Dolby surround film als het ultieme genot ervaren, de ander zoekt het in subtiele kamermuziek vol emotie. Ook spelen zaken als zelf muciseren een rol mee, tenslotte zal een trompetist anders naar zijn luidsprekers luisteren als een trouwe concertganger. Niettemin zal er voor een ieder gezocht moeten worden naar een zo optimaal mogelijk resultaat.

de ultieme set

Daarnaast moet ook zorgvuldig gekeken worden naar passende apparatuur, een electrostaat is bijvoorbeeld niet de meest geschikte luidspreker voor een harddraaiende hardrock liefhebber. Het rendement en de belastbaarheid kunnen in dit geval het eindresultaat en ook de levensduur ernstig benadelen. Dit soort zaken zoals belastbaarheid en versterker vermogen moeten natuurlijk de nodige aandacht krijgen. Om die reden is even een setje kopen niet de meest verstandige optie.

 

Dit alles maakt een bezoekje aan ons   interessant voor een ieder die HIFI ziet als een hobby en een uitdaging om thuis uiteindelijk een zo mooi mogelijk geluid te krijgen. Aan ons zal het in ieder geval niet liggen.

terug naar home